26 Ekim 2013 Cumartesi

Cumhuriyet´in 90. Yili Kutlu Olsun!




Tüm vatandaşlarımızın eşit ve özgür olması temeline dayanan Cumhuriyetimizin dili, bayrağı, marşı ve başkenti ile temel nitelikleri hiçbir zaman tartışmaya açılamayacağı gibi, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ilelebet korumak hepimizin asli görevidir.
Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni, dil, din, ırk, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin toplumsal huzuru en üst seviyede yaşatarak, bölgesinde ve dünyada daha güçlü kılmak hepimizin vereceği ortak çaba, özveri ve hoşgörü ile mümkün olacaktır.
Kurtuluş savaşı sonrasında, Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Türk milleti için en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.
Her 29 Ekim’de yenilenen azim, kararlılıkla; Cumhuriyetimizin 90. yıldönümünde ülkemizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyor, tüm sakinlerimize saygilar sunuyoruz.

(Alinti : Istanbul´da bir site yönetiminin site sakinlerine Cumhuriyet Bayrami mesajidir.)

Hiç yorum yok: