4 Ağustos 2013 Pazar

Silivri Taksim Ekseninde Demokrasi ve Tam Bagimsizlik Mücadelesi







Silivri´de yürütülen McCarthyvari tertibin sonuna gelindi. Sonucu hepimiz az cok bilebiliyoruz. 5 Agustos´ta önceden verilmis hüküm okunacak. Tüm vatansever aydinlar, gazeteciler, bilim adamlari ve subaylar mahkum edilecek. Aslinda Atatürk Cumhuriyeti ve onun kazanimlari mahkum edilecek. Bunu hepimiz biliyoruz.
Gezi Parki direnisi ile baslayan ve neredeyse tüm yurda yayinlar protesto eylemlerinin, Silivri´de yürütülen dava ile bir iliskisi olmadigi kulaklara fisildaniyor. Hatta Gezi Parki eylem gruplarindan bazilarinin Ergenekon ve Balyoz davalari ile birlikte anilmasi kendilerince reddediliyor. "Ulusalcilar ve darbeciler ile isimiz olmaz" tarzinda aciklamalar yapiliyor.
Bazilari desifre oldular...
Gezi Parki kaynakli eylemcilerinin farkina varmalari gereken bir ayrinti var. Farkindalar mi bilmem ama, dogayi, yesili, demokrasiyi savunup; bu iktidarin kötü uygulamalarini protesto ettiklerinde aslinda Cumhuriyetin bize kazandirdigi degerleri savunuyorlar. Iyisi ve kötüsüyle bizleri bu günlere getiren Cumhuriyet nesilleri ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´e olan minnet borcumuzu ödeme ve AHDE VEFA vakti geldi.
Atatürk Türkiye´si tasfiye ediliyor. Cumhuriyeti olusturan tüm toplum katmanlarinin bu asgari müsterekte birleserek bunu önlemek icin harekete gecmesi, Silivri´de yasanan Cumhuriyet´i tasfiye ve bu topraklari "Ortadogu´lulastirma" denemelerinin topyekün önlenmesi icin Silivri´ye sahip cikmaya Türk milletini cagiriyorum.
Yasasin Tam Bagimsiz Türkiye Cumhuriyeti

Hiç yorum yok: